Θεραπείες Κυτταρίτιδας

Θεραπείες προσώπου στη Θεσσαλονίκη

Η Κυτταρίτιδα συνιστά ένα αισθητικό πρόβλημα της επιδερμίδας που απασχολεί την πλειοψηφία των γυναικών. Στατιστικά των 90% των γυναικών αντιμετωπίζουν αισθητικό πρόβλημα με την εμφάνιση κάποιας μορφής κυτταρίτιδας. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται και στα αδύνατα σώματα ή γραμμωμένα σώματα, και το σύνηθες σύμπτωμα σε όλες είναι η γνωστή όψη του “φλοιού του πορτοκαλιού”.

Επιστημονικά, η κυτταρίτιδα θεωρείται μια παθολογική κατάσταση των υποδόριων ιστών του δέρματος, που διέπεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, που έχει ως αποτέλεσμα την κατακράτηση υγρών και την ανομοιογενή κατανομή  λίπους στον υποδόριο ιστό. Πιο απλά, είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και την από κάτω στοιβάδα που λόγω της μειωμένης ελαστικότητας του συνδετικού ιστού κάνει το δέρμα να μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.

Διακρίνεται ως προς την ταυτοποίησή της και ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σε Οιδηματώδη Κυτταρίτιδα, Ινώδη Κυτταρίτιδα και Σκληρωτική Κυτταρίτιδα, εμφανίζοντας διαφορετική συμπτωματολογία στην υφή της επιδερμίδας και την ελαστικότητά της.

Εμφανίζεται σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, κοιλιά, στομάχι, πλαϊνά μέσης και γάμπες.

Το Secrets Of Beauty All About Spa στα Πεύκα Θεσσαλονίκης προσφέρει εξατομικευμένα κατόπιν διάγνωσης και αξιολόγησης, τις πιο αποτελεσματικές, δραστικές και τις πιο δοκιμασμένες θεραπείες κυτταρίτιδας, που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε περιοχή του σώματος.

Μη επεμβατικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας με μηχανήματα:

LPG Cellu M6 Alliance, Ραδιοσυχνότητες Refit, Cavitation, Πρεσσοθεραπεία, Μηχανήματα Παθητικής Μυογύμνασης / Ηλεκτροθεραπείας, Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με το TKN MesojectGun.

Επιπλέον έχουμε επιλέξει τις καλύτερες θεραπείες της κλασσικής αισθητικής, όπως:

μασάζ κυτταρίτιδας, λεμφικό Μασάζ, Schema Therapy και θεραπεία κυτταρίτιδας με φύκια.

Επισκεφθείτε το Νο1 κέντρο αισθητικής για θεραπεία κυτταρίτιδας στη Θεσσαλονίκη και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!