Αποτρίχωση με Laser [EN]

image
Μετά την αγορά της θεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον ορισμό του ραντεβού.
- +
Categories:

Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί την πιο δημοφιλή, αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για την μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε κάθε σημείο του σώματος.

Features

Διάρκεια
30 minutes

Description

Στο Secrets Of Beauty – All About Spa, επιλέξαμε τη Νο 1 τεχνολογία διεθνώς, το diode laser SOPRANO ICE, για ασφαλή, ανώδυνη, γρήγορη και οριστική αποτρίχωση με άριστα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Εάν επιθυμείτε ολική αποτρίχωση μπικίνι με laser, η συγκεκριμένη επιλογή θα σας καταπλήξει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, όπως την αποτρίχωση με κερί ή τη ριζική αποτρίχωση με βελόνα.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα εγκεκριμένο από τον FDA, βραβευμένο διεθνώς, και μάλιστα δύο φορές ως η καλύτερη συσκευή laser. Ανήκει στα δερματολογικά ελεγμένα laser τελευταίας γενιάς, με δυνατότητες παραμετροποίησης και εξατομίκευσης της κάθε θεραπείας, είτε επιθυμείτε αποτρίχωση προσώπου είτε αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ.

Είναι κατάλληλο για κάθε φωτότυπο δέρματος, κάθε τύπο τριχοφυΐας, και κάθε εποχή – ακόμα και το καλοκαίρι, σε μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες. Μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες, απολαμβάνετε για πάντα μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς, δίχως σπυράκια και θυλακίτιδες και χωρίς αποχρωματισμούς της επιδερμίδας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτρίχωση λέιζερ στα πόδια και την τιμή της και το προσωπικό μας θα χαρεί να απαντήσει σε κάθε απορία σας.

H μόνιμη αποτρίχωση με το Soprano ICE είναι μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία, καθώς δρα στοχευμένα στη ρίζα της τρίχας και απενεργοποιεί τον θύλακά της οριστικά, δίχως να επηρεάζει τους πόρους ή τη δομή της επιδερμίδας.

How it works

Το μηχάνημα Soprano ICE λειτουργεί σε δύο μήκη κύματος: Alexandrite,755 nm, που βασίζεται στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας ακόμη καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης και diode 810 nm με όλα τα χαρακτηριστικά του διοδικού laser, για αποτελεσματικότερες θεραπείες.
01.Επιπλέον, με το σύστημα μόνιμης ψύξης Sapphire Dual Chill technique που διαθέτει, χάρην της τεχνολογίας Ice™ Cold Sapphire, δεν προκαλεί εγκαύματα και κάνει τη θεραπεία εντελώς ανώδυνη.
02.Τέλος, το μηχάνημα διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR (Super Hair Removal) τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό - παλμό, για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
03.Για λέιζερ αποτρίχωση στη Θεσσαλονίκη για γυναίκες ή άνδρες και τιμές ξεχωριστά ή σε πακέτο, επικοινωνήστε μαζί μας.
04.Εμπιστευθείτε το Secrets Of Beauty – All About Spa και ελάτε για ριζική αποτρίχωση με laser στα Πεύκα Θεσσαλονίκης!