Θεραπεία με Φύκια

image

.

60€
90'
Μετά την αγορά της θεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον ορισμό του ραντεβού.
- +
Κατηγορίες:

Αδυνάτισμα

Tο Secrets Of Beauty – All About Spa, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, για περισσότερο από δεκατρία έτη, έχοντας κατακτήσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη χιλιάδων μελών.

Χαρακτηριστικά

Υλικά
Φύκια

Περιγραφή

Αποτελεί μια διαδεδομένη τεχνική για την περιποίηση και αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων με ένα αποτελεσματικό καλλυντικό τρόπο. Χρησιμοποιεί ως βάση τη δύναμη της θάλασσας και στοιχεία που αναπτύσσονται στο θαλασσινό νερό όπως είναι τα φύκια. Η θάλασσα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πηγές ενέργειας στον κόσμο. Η βιολογική αφθονία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, την καθιστά μια πηγή ζωτικής σημασίας φυσικών στοιχείων, με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Τα φύκια είναι αυθεντικές θαλάσσιες συμπυκνώσεις που περιέχουν μεγάλη περιεκτικότητα ιχνοστοιχείων και βιο - ενεργών συστατικών σε υψηλή συγκέντρωση, όπως ιώδιο, μεταλλικά άλατα, κάλιο, βιταμίνες και αμινοξέα. Συστατικά που με την κατάλληλη Θεραπεία μπορούν να απορροφηθούν από την επιδερμίδα.

Για το λόγο αυτό η Θεραπεία με Φύκια έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος, την τόνωση του μεταβολισμού των κυττάρων, την οξυγόνωση των ιστών, την αποτοξίνωση του σώματος, τη μείιωση της κατακράτησης υγρών, την αποβολή των επιπλέον υγρών, την ανανέωση της ανώτερης στοιβάδας του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.