Με Ατμό

45€ | 60€
45'
Μετά την αγορά της θεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον ορισμό του ραντεβού.
- +
Κατηγορίες:

Καθαρισμός

Περιγραφή

Ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί τη βάση κάθε αισθητικής περιποίησης και απαραίτητη παράμετρο για μια τέλεια και αψεγάδιαστη εμφάνιση. Μέσα από τη διαδικασία της θεραπείας αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα με τη σωστή εξαγωγή του σμήγματος το δέρμα αναπνέει και καθαρίζει σε βάθος.

Διαδικασία Κατά τη διαδικασία εξαγωγής του σμήγματος αφαιρούνται, το σμήγμα από τους πόρους της επιδερμίδας, οι φαγέσωρες και τα μαύρα στίγματα. Αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, απαλό, λείο και στιλπνό δέρμα, χωρίς τραχύτητα και θαμπάδα. Το δέρμα οξυγονώνεται καλύτερα μέσω της άδηλης αναπνοής και απορροφά τα πολύτιμα συστατικά των καλλυντικών που μπορούν να διεισδύσουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα. Ο βαθύς καθαρισμός προσφέρει πολλά οφέλη στην επιδερμίδα, ειδικά σε επιδερμίδες οι οποίες είναι λιπαρές και υποφέρουν από θαμπάδα, υπερβολική έκρηση σμήγματος και γυαλάδα.

Γι αυτό απαιτείται ειδική θεραπεία με προϊόντα που αντιμετωπίζουν τη λιπαρότητα χωρίς να προκαλούν αφυδάτωση. Η θεραπεία πραγματοποιείται ανώδυνα χωρίς πόνο και σημάδια. Η διαδικασία περιλαμβάνει απομάκρυνση τω ρύπων με ειδικό γαλάκτωμα και λοσιόν, peeling, διάνοιξη πόρων με ατμό, εξαγωγή σμήγματος, αντιβακτηριδιακή προστασία, και ειδική θεραπεία με μάσκες και κρέμες. Για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας προτείνουμε κατόπιν διάγνωσης, για την απαραίτητη καλλυντική φροντίδα στο σπίτι.

Πως Λειτουργεί