Ενέσιμη μεσοθεραπεία

image

.

80€
60'
Μετά την αγορά της θεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον ορισμό του ραντεβού.
- +
Κατηγορίες:

Αντιγήρανση, Ενυδάτωση, Λεύκανση, Σύσφιξη

Tο Secrets Of Beauty – All About Spa, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, για περισσότερο από δεκατρία έτη, έχοντας κατακτήσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη χιλιάδων μελών.

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Αντιγήρανση Ενυδάτωση Λεύκανση Σύσφιξη

Περιγραφή

Γνωρίζατε ότι το 80% των ατελειών της επιδερμίδας μας οφείλεται στη φωτογήρανση; Πρώτη η Environ διαπίστωσε ότι η φωτογήρανση είναι “ασθένεια” του δέρματος, που ευτυχώς είναι σε μεγάλο βαθμό αναστρέψιμη. Η Environ εδώ και 25 χρόνια μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση της αλλά και την προληψή της. Τα πολυτελή εξατομικευμένα πρωτόκολλα Environ με το μηχάνημα lonzyme DF περιλαμβάνουν παλμική ιοντοφόρεση πεδίου και την καινοτόμα μέθοδο σονοφόρεσης χαμηλής συχνότητας (22KHz) που αυξάνουν σημαντικά τη διείσδυση των ενεργών συστατικών και άρα την αποτελεσματικότητα των πρωτοκόλλων. Η Ιοντοφόρεση πεδίου χρησιμοποιείται για σχετικά μεγάλες επιφάνειες όπως είναι το πρόσωπο και ο λαιμός. Η Σονοφόρεση χρησιμοποιείται σε περιοχές όπως το άνω χείλος, στις γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια, σε ουλές και σε σημάδια μελάγχρωσης σε πρόσωπο και σώμα. Οι δυο τεχνολογίες μπορούν να συνδυαστούν, όταν χρειαστεί, για καλύτερο αποτέλεσμα. Βαθιἀ ενυδάτωση και τόνωση που ενεργοποιεί τις φυσικές δυνάμεις αναζωογόνησης του δέρματος, και ανανέωσης της επιδερμίδας. Είναι μια θεραπεία ιδανική για κάθε τύπο δέρματος σε κάθε ηλικία, απαραίτητη για αφυδατωμένα δέρματα. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, απαλή και ελαστική ενώ βοηθά παράλληλα στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Μια ευχάριστη και χαλαρωτική θεραπεία που θα σας ενθουσιάσει και θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας πλούσια ενυδάτωση, λάμψη, φωτεινότητα και αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

mesotherapy

Η θεραπεία ενυδάτωσης πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών επαγγελματικών προιόντων, serum – υαλουρονικού, ενυδατικής μάσκας και άλλων ενυδατικών και αντιρυτιδικών προιόντων. Προσφέρεται ως μεμονωμένη θεραπεία αλλά για ένα ολοκληρωμένο και μόνιμο αποτέλεσμα είναι σημαντική μια σειρά θεραπειών ανάλογα με το βαθμό αφυδάτωσης της επιδερμίδας. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία ενυδάτωσης με την απαραίτητη καλλυντική φροντίδα στο σπίτι, με τα καλλυντικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης που θα προτείνουμε κατόπιν διάγνωσης, για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.