Θεραπεία σύσφιξης RF REFIT

Θεραπεία σωματογλυπτικής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

40 λεπτά

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ

Σύσφιξη
Λιπογλυπτική

ΜΗΧΑΝΗΜΑ

RF REFIT (LIDS MEDICAL)

35 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο σύστημα REFIT είναι ένα προηγμένο σύστημα lifting, σύσφιξης, αντιγήρανσης προσώπου και μείωσης των ρυτίδων, που συνδυάζει τις εξής τεχνολογίες:
α. Ραδιοσυχνότητες (Εναλλαγές Διπολικής)
β. Αναρρόφηση (Συνεχόμενη/ Ρυθμική)
γ. LED (Κόκκινο/ Μπλέ)

Η θεραπεία Refit στηρίζεται στις Ραδιοσυχνότητες τελευταίας γενιάς που συνδυάζουν την Πολύ-Πολική Ραδιοσυχνότητα, την Αναρρόφηση και το LED, επιτυγχάνοντας, έτσι, αποτελεσματική παραγωγή κολλαγόνου, λίφτινγκ και σύσφιγξη προσώπου, μείωση ρυτίδων και ανάπλαση δέρματος. Προσφέρει άμεσα και ανώδυνα θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Η θεραπεία Ιατρικής Αισθητικής Refit και η τεχνολογία που την πλαισιώνει υποστηρίζει όλους τους τύπους δέρματος και επιφέρει ελαστικότητα, παραγωγή κολλαγόνου, λίφτινγκ, σύσφιγξη και σμίλευση του προσώπου. Χρησιμοποιεί την ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF για να συσφίξει και να αναπλάσει αποτελεσματικά το δέρμα, εκμεταλλευόμενη την αντίσταση του ιστού στα διαφορετικά επίπεδα του δέρματος. Έτσι, λόγω της αντίστασης αυτής οι Ραδιοσυχνότητες μεταβάλλονται σε θερμική ενέργεια που διεγείρει την ανάπτυξη του κολλαγόνου, προκειμένου να επιφέρει την πολυπόθητη δερματική ανάπλαση. Συνδυαστική Τεχνολογία:

Multi-polar RF: Η ενέργεια RF απελευθερώνει θερμική ενέργεια σε επίπεδο επιδερμίδας και υποδόριου ιστού, επιφέροντας, έτσι, αύξηση του μεταβολισμού, σύσφιγξη των ινών κολλαγόνου και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Vacuum: Η λειτουργία της αναρρόφησης αυξάνει την αιματική κυκλοφορία, μειώνει τα υποδόρια παγιδευμένα λιποκύτταρα, οξυγονώνοντας καλύτερα την περιοχή και ως εκ τούτου αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. Επιπλέον, συμβάλλει στην ακόμη πιο αποτελεσματική διείσδυση της ενέργειας RF στα εν τω βάθει επίπεδα του δέρματος.

LED: Η λειτουργία του LED επιφέρει ζωντάνια στον θαμπό τόνο του δέρματος, αυξάνει την κυτταρική ανανέωση, καταπολεμά τις ρυτίδες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας, έτσι μία πιο απαλή και λαμπερή δερματική υφή. Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του διπλοσάγονου. Περιλαμβάνει ειδικές εφαρμογές για ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και το μέτωπο. Αποτελέσματα: Ανόρθωση οβάλ, σύσφιγξη προσώπου, βελτίωση περιγράμματος, ανάπλαση δέρματος, λείανση και ορατή μείωση των ρυτίδων, παραγωγή κολλαγόνου, αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, διατήρηση του κολλαγόνου, ανανέωση των ιστών του δέρματος, αύξηση της φωτεινότητας.

Πίσω στη λίστα