Θεραπεία προσώπου με οξέα

Θεραπεία βασισμένη στο γαλατικό οξύ, σε τέσσερα διαφορετικά ποσοστά περιεκτικότητας, που την κάνει ασφαλή, ευέλικτη και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ανώδυνη. Ενδείκνυται σε δέρματα τραχιά, με ρυτίδες, στην ακμή, στη ροδόχρου ακμή κ.α.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

60 λεπτά

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ

Ακμή, Ροδόχρους Ακμή

ΥΛΙΚΑ

Γαλακτικό οξύ

60 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια απόλυτα εξειδικευμένη αισθητική θεραπεία προσώπου, μη επεμβατική, βασισμένη στο γαλατικό οξύ, που ενδείκνυται για όλους τους τύπους του δέρματος. Το γαλατικό οξύ σε τέσσερα διαφορετικά ποσοστά περιεκτικότητας, καθιστά την θεραπεία ασφαλή, ευέλικτη και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ανώδυνη. Ενδείκνυται σε δέρματα τραχιά, με ρυτίδες, στην ακμή, στη ροδόχρου ακμή, σε πανάδες, δυσχρωμίες, κ.α. ενώ παράλληλα προσφέρει λεύκανση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία βοηθά στην επιτάχυνση της ανάπλασης του δέρματος με αποτέλεσμα να επανέρχεται η νεανικότητα ειδικά στην κουρασμένη επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έχει άριστα αποτελέσματα και βελτιώνει αισθητικά την όψη της επιδερμίδας αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, συμβάλλοντας στην ομαλοποίηση της υφής της επιδερμίδας.

Με τη θεραπεία ενεργοποιείται και επιταχύνεται η φυσική διαδικασία για την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας. Πραγματικά η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, υπέροχη λάμψη και μια υγιή όψη.

Παράλληλα το δέρμα γίνεται ακόμα πιο συμπαγές και ανθεκτικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η θεραπεία οξέων έχει απολεπιστικές και λευκαντικές ιδιότητες, βοηθώντας παράλληλα στον αποχρωματισμό των κηλίδων του δέρματος.

Τα γενικότερα αποτελέσματα της θεραπείας είναι τα εξής:
– Η μείωση των λεπτών γραμμών & ρυτίδων του προσώπου καθώς και η μείωση των ουλών από ακμή.
– Βελτίωση της υφής του δέρματος, τόνωση της επιδερμίδας, λεύκανση και απόκτηση μιας υγιούς, λείας και πιο απαλής επιδερμίδας.
– Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και της θαμπής όψης.
– Καθαρισμός της επιδερμίδας από πανάδες, δυσχρωμίες, κηλίδες.
– Απόκτηση ενός ομοιόμορφου τόνου και χρώματος του δέρματος.
– Ενεργοποίηση της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου καθώς και αύξηση της κυτταρικής ανανέωσης.
– Ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.

Πίσω στη λίστα