Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Ριζική αποτρίχωση με το βραβευμένο μηχάνημα APILUS SENIOR 3

2 € ανά λεπτό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης σε μικρής έκτασης περιοχές όπως άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, κ.α., αλλά και  για μεγαλύτερες, με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Το σύστημα ανώδυνης ριζικής αποτρίχωσης, καταστρέφει το θύλακα της τρίχας και τα αναγεννητικά της κύτταρα, προστατεύοντας το δέρμα.

Το Secrets of Beauty All About Spa προσφέρει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία Ριζικής Αποτρίχωσης (Ηλεκτρόλυσης), εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, προσφέροντας αποτελέσματα οριστικής αποτρίχωσης.

Ενδείκνυται ως η ιδανικότερη μέθοδος αποτρίχωσης για λευκές, ξανθές και  κόκκινες τρίχες.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα είναι ότι η αισθητικός στοχεύει και αποδυναμώνει μόνο τις τρίχες εκείνες τις οποίες ο ενδιαφερόμενος επιλέγει.

Ενδεικτικά  Ριζική Αποτρίχωση πραγματοποιούμε σε: μουστάκι, πηγούνι, γενικά στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο στήθος και στην κοιλιά. Η ριζική αποτρίχωση προτείνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή.

Όλες οι εφαρμογές Ριζικής Αποτρίχωσης πραγματοποιούνται με βελόνα APILUS SENIOR 3, από έμπειρες, απόλυτα εξειδικευμένες  και πιστοποιημένες Ηλεκτρολύστριες Αισθητικούς των Τ.Ε.Ι.