Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία DF MACHINE

Χρησιμοποιώντας ιοντοφόρεση με παλμικό ιονισμό και σονοφόρεση με ηχητικά κύματα, δημιουργούνται δίοδοι στο δέρμα. Αποτελέσματα αυτού του συνδυασμού είναι τα ενεργά συστατικά να ρέουν ανεμπόδιστα στο βάθος του δέρματος. Μια πλήρης γκάμα συστατικών διαφοροποιεί και εξατομικεύει το αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

90 λεπτά

50 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γνωρίζατε ότι το 80% των ατελειών της επιδερμίδας μας οφείλεται στη φωτογήρανση;

Πρώτη η Environ διαπίστωσε ότι η φωτογήρανση είναι “ασθένεια” του δέρματος, που ευτυχώς είναι σε μεγάλο βαθμό αναστρέψιμη. Η Environ εδώ και 25 χρόνια μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση της αλλά και την πρόληψή της.

Τα πολυτελή εξατομικευμένα πρωτόκολλα Environ με το μηχάνημα  lonzyme DF περιλαμβάνουν παλμική ιοντοφόρεση πεδίου και την καινοτόμα μέθοδο σονοφόρεσης χαμηλής συχνότητας (22KHz) που αυξάνουν σημαντικά τη διείσδυση των ενεργών συστατικών και άρα την αποτελεσματικότητα των πρωτοκόλλων.

Η Ιοντοφόρεση πεδίου χρησιμοποιείται για σχετικά μεγάλες επιφάνειες όπως είναι το πρόσωπο και ο λαιμός. Η Σονοφόρεση χρησιμοποιείται σε περιοχές όπως το άνω χείλος, στις γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια, σε ουλές και σε σημάδια μελάγχρωσης σε πρόσωπο και σώμα. Οι δυο τεχνολογίες μπορούν να συνδυαστούν, όταν χρειαστεί, για καλύτερο αποτέλεσμα.