5 Μασάζ κυτταρίτιδας

Μία εξισορροπητική και βαθιά και αποτοξινωτική αγωγή που περιορίζει την κυτταρίτιδα και τονώνει τον μεταβολισμό. Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση ειδικών υλικών όπως η υαλουρονιδάση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

40 λεπτά

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ

Αύξηση μεταβολισμού, μείωση κυτταρίτιδας.

ΥΛΙΚΑ

Υαλουρονιδάση

100 € From 175 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μη υγιεινή διατροφή, η απουσία άσκησης και ο καθιστικός τρόπος ζωής, μπλοκάρουν  τον οργανισμό και την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα το ήπαρ να αδυνατεί να μεταβολίσει τις τοξίνες του οργανισμού και εν συνεχεία αυτές να αποθηκεύονται στα λιπώδη κύτταρα.

Κατ’ αυτό τον τρόπο το Λεμφικό σύστημα υπερφορτώνεται, δεν μπορεί να αποστραγγίσει το εξωκυττάριο υγρό και δημιουργεί το φαινόμενο της κατακράτησης υγρών, το οποίο παρουσιάζεται στο δέρμα με εξογκώματα, πρηξίματα και κυτταρίτιδα. Το δέρμα σταδιακά παίρνει τη γνωστή όψη «φλούδας πορτοκαλιού». Η εφαρμογή του μασάζ κυτταρίτιδας βοηθά δραστικά στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

Προσφέρει ανανέωση των ιστών, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Η εφαρμογή της θεραπείας με ζεστά κοχύλια παράλληλα συμβάλει στη χαλάρωση των μυών.

Το Μασάζ Κυτταρίτιδας με κοχύλια, προσφέρει μια σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες, όπως αποτοξίνωση του οργανισμού, αύξηση της κυκλοφορίας και του μεταβολισμού, χαλάρωση των μυών, σύσφιξη, αναζωογόνηση, οξυγόνωση των ιστών και “κάθαρση” της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με την καλλυντική φροντίδα στο σπίτι με τα κατάλληλα προιόντα, τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται.