Αποτρίχωση με κλωστή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια μέθοδος αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, γνωστή από την αρχαιότητα.Πρόκειται για μια γρήγορη μέθοδο αποτρίχωσης και με μεγάλη διάρκεια. Είναι ιδανική για την τριχοφυΐα του προσώπου και πιο συγκεκριμένα τα φρύδια, το άνω χείλος κλπ. Ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές του σώματος. Η διαδικασία απαιτεί τεχνική και εμπειρία για να εφαρμοστεί σωστά και γίνεται με μια κλωστή από βαμβάκι.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι τα εξής:

α. Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, έχει διάρκεια για περίπου 20 ημέρες, εφόσον γίνεται αφαίρεση της τρίχας από τη ρίζα.

β. Η επανάληψη της μεθόδου, σταδιακά προκαλεί ατονία στον θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα την επιβράδυνση ή ακόμη και σταδιακή εξάλειψη της τριχοφυΐας.

γ. Οι τρίχες που θα εμφανιστούν είναι εμφανώς πιο μαλακές και αδύναμες από πριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή της μεθόδου δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, και δεν προκαλεί ερεθισμούς, ερυθρότητα ή πρήξιμο. Ακόμη η διάρκεια της εφαρμογής είναι σχετικά σύντομη και ανώδυνη.

Όλες οι εφαρμογές Αποτρίχωσης πραγματοποιούνται από έμπειρες, απόλυτα εξειδικευμένες  και πιστοποιημένες  Αισθητικούς των Τ.Ε.Ι.

Πίσω στη λίστα