Αποτρίχωση με Κλωστή

image

.

5€
30'
Μετά την αγορά της θεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον ορισμό του ραντεβού.
Κατηγορίες:

Tο Secrets Of Beauty – All About Spa, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, για περισσότερο από δεκατρία έτη, έχοντας κατακτήσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη χιλιάδων μελών.

Περιγραφή

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια μέθοδος αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Πρόκειται για μια γρήγορη μέθοδο αποτρίχωσης και με σχετικά μεγάλη διάρκεια. Είναι ιδανική για την τριχοφυία του προσώπου και πιο συγκεκριμένα τα φρύδια, το άνω χείλος κλπ. Ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές του σώματος. Η διαδικασία απαιτεί τεχνική και εμπειρία για να εφαρμοστεί σωστά και γίνεται με κλωστή από βαμβάκι.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι τα εξής: α. Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, έχει διάρκεια για περίπου 20 ημέρες, εφόσον γίνεται αφαίρεση της τρίχας από τη ρίζα. β. Η επανάληψη της μεθόδου, σταδιακά προκαλεί ατονία στον θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα την επιβράδυνση ή ακόμη και σταδιακή εξάλειψη της τριχοφυίας. γ. Οι τρίχες που θα εμφανιστούν είναι εμφανώς πιο μαλακές και αδύναμες από πριν.Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή της μεθόδου δεν ταλαιπωρεί την επιδερίδα, και δεν προκαλεί ερεθισμούς και ερυθρότητα ή πρήξιμο. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι σχετικά σύντομη και ανώδυνη. Όλες οι εφαρμογές αποτρίχωσης πραγματοποιούνται από έμπειρες, απόλυτα εξειδικευμένες και πιστοποιημένες Αισθητικούς των Τ.Ε.Ι.

Δωρεάν

Online Δερματολογικός Έλεγχος

Κάνε τώρα έναν ΔΩΡΕΑΝ online δερματικό έλεγχο με έναν απ’ τους ειδικούς αισθητικούς μας, για να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τις δικές σας ανάγκες.

Κλείσε ραντεβού
δερματολογικός έλεγχος στη Θεσσαλονίκη