Θεραπεία Ακμής

image

.

40€
120'
Μετά την αγορά της θεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον ορισμό του ραντεβού.
- +
Κατηγορίες:

Ακμή

Tο Secrets Of Beauty – All About Spa, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, για περισσότερο από δεκατρία έτη, έχοντας κατακτήσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη χιλιάδων μελών.

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Ακμή

Περιγραφή

Η Ακμή, τα μαύρα στίγματα, οι διεσταλμένοι πόροι και άλλες ατέλειες προκαλούνται από υπερβολική έκκριση σμήγματος και δεν αποτελεί μόνο ένα πρόβλημα των εφήβων αλλά και των ενηλίκων. Οι βλάβες που προκαλούνται από την ακμή, εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο αλλά μπορούν να εμφανιστούν και σε άλλα σημεία του σώματος, π.χ., στην πλάτη. Πέραν της υπερλειτουργίας των σμηγματογόνων αδένων, μια σειρά από άλλους παράγοντες όπως το στρές, η παχυσαρκία και γενικότερα η κακή διατροφή, “ἑνοχοποιούνται” για την έξαρση της ακμής. Για την αντιμετώπιση των βλαβών που προκαλεί στην επιδερμίδα, όπως σπυράκια, εξανθήματα και φλεγμονές, προσφέρουμε ειδικές θεραπείες (προϊοντικές ή με μηχανήματα αισθητικής ιατρικής), παράλληλα με την καλλυντική θεραπεία και φροντίδα στο σπίτι, οι οποίες ρυθμίζουν την ακμή, τη σμηγματόρροια και καθαρίζουν την επιδερμίδα, προκειμένου να αποφευχθούν αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Ταυτόχρονα, παρέχουμε στο δέρμα θρεπτικά συστατικά με αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ισορροπώντας το PH του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση στιγμάτων και διεσταλμένων πόρων. Κατόπιν διάγνωσης και δερμοανάλυσης επιλέγουμε και συστήνουμε από μια γκάμα θεραπειών την πλέον κατάλληλη για την επιδερμίδα σας, με στόχο τη γρήγορη αντιμετώπισή της ακμής, χωρίς να προκληθούν σημάδια ή ουλές.